Vstup do hry




25.10.2019 - Verzia 5.23

Hráč s potenciálom 0% po zostarnutí si môže odteraz uchovať 0% potenciál ešte ďalší HA rok, toto sa môže stať pre hráča posledný krát pri zostarnutí z 33 na 34. Jeden hráč môže takto zostarnúť aj viackrát za svoj “život”.

Vymeniť hráča vo všetkých formáciách – je nová funkcia sponzorského balíka. V detaile/editore formácie je odteraz možná automatická výmena zvoleného hráča vo všetkých formáciách v ktorých sa nachádza. Táto funkcia značne zjednoduší prácu napríklad pri nahradení hráča, ktorý odišiel z mužstva a nachádzal sa vo viacerých formáciách. Funkcia sa zapína aktiváciou zaškrtávacieho políčka “Vymeniť vo všetkých formáciách”, systém zobrazí aj informáciu o všetkých formáciách v ktorých sa hráč nachádza.

V detaile/editore formácie je možné si dočasne prepnúť ktorá verzia zostavy sa zvýrazňuje tučným písmom.

Junior bude zhoršovať pozíciu mužstva v drafte počas nesledujúcich 280 dní po jeho povýšení medzi seniorov - zvýšenie z 210 dní v predchádzajúcej verzii. Poznámka, toto sa týka iba juniorov, ktorých draftové skóre je vyššie ako 0. Prehľad skóre podľa kvality a potenciálu juniorov sa nachádza tu.

Po preskúmaní zápasu sa už nebude zobrazovať kam mužstvá mierili strely, v prípade že ani jedno z mužstiev nie je vlastnené skúmajúcim manažérom.

icko

Úlohy Svět